BÖTER!!

Trevligt!.. Efter en helkväll med plugg, redbull, chokolad igår så hade jag skitsvårt för att somna igår natt. När jag äntligen lyckats så ringer larmet & man måste gå upp. Skrev tentan & det kändes bra denna gången. Efter tentan åkte jag hem till Limou & snacka lite skit & kolla på gårdagens Nu blåser vi sverige, jag va med!! Haha i ca: 4 sec, men det är ju bättre än inget =P
Åkte iväg & träna efteråt, eftersom min bror har sin prao där så åkte han med hem, besluta sig för att åka till sin skola för att hämta något från sitt skåp, så klart så körde jag dit han. Det skojiga var ju att på vägen från skolan blev jag stoppad av polisen, hade hunnit åka 193 m. på 40 kh, självklart så var det en 30 väg så de snälla poliserna (de va väldigt vänliga på riktigt) slängde in mig i en polisskåpbil där polis nr.2 satt, tog alchotest, mitt första FYI & sedan gav mig böter på 2000 kr, småprata lite med han om vart jag varit o vad jag tränar.. hmn =S relevant? Aja jag tänkte YES min första böter!! Neee inte min första reaktion, börja skratta lite nervöst & irriterat. Tacka så mycket för bötern innan jag körde vidare i snigelfart. 
 
Came about denna låten idag. LYSSNA!



Kisses & Hugs //Frazy




Zumba aint got no...

Zumba aint got nothing on décalé gwada.
Nya träningen är här.. Kör 20 min varje kväll i kombination med lite annan träning så ska du se att Arnold Schwarzenegger snart kommer att bli lite avis på din nya beachbody =P





En bra helg =)

Hello, is it me you'r looking for?
I'mma start out w/ saying, props to this weekend. Igår va jag ovanligt pigg på morgonen, vakna vid halv 8 självmant. Sen bar det iväg till BK på mitt weekly träningspass med brudarna, sen var det stress hem för att göra sig i ordning inför kvällen. På två timmar lyckades jag duscha, fixa håret, plocka ögonbrynen =P, sminka mig & klä på mig.. Rekord för min del ska ni veta. Tjejerna tog mig på bowling & restaurang som b-day present till mig. Mötte upp tjejerna på stan, efter en stunds vandrande på stan så hamna vi på ett Grekiskt ställe. Maten var delish, & samtalen va nog på gränsen till bf, höhö!
BOWLING, Lejla "vann"! Tror hon iaf. det är lugnt Lejla, du får denna av mig =P Alla var duktiga på sitt egna speciella sätt, så kul när Lollo kasta klotet så det hamna bakom henne iställer för på banan, en kort stund senare så lyckades Kim göra en Lollo LOL! Linettes hemma-gjorda lakritsshots! Krogen nästa, inga namn nämnda, men it sucked, försökte dricka lite fler shots jag & Zandra för att stå ut men det blev inte mer än lull av det. Sen så ska man till nästa krog, it sucked a lil less men det va inte okej alltså. Kul va det för att jag var med mina tjejer som gjorde hela upplevelsen crazy fun.  
Idag vakna jag tidigt igen.. "Twinky" ringde & väckte mig vil halv 9 imorse, måste ha gjort han arg eller något, varför skulle han annars straffa mig på detta viset? =S 
Neee jag skoja, det va bara bra, skulle in till stan för att hämta bilen jag lämnat igår så det var dags att gå upp ändå. Gallerian idag igen. Jag borde få ett pris för att ha besökt stället ett x antal gånger på bara 3 månader. Årets kund eller så. Det blev ett par solglasögon & så fick jag en ny mp3 eftersom den andra bara la av utan anledning. Så jag är nöjd =D

Bilder från igår...
  





Kisses & Hugs //Frazy





Så frustrerad

Hej!
Frustrerad, frustrerad, frustrerad.. Skitförbannad!!
Jag orkar inte med massa falskhet & annat barnsligt, man ställer upp, man är där, man lyssnar, man ger & sedan ger man mer.. Sen står man där med all skit på sig, sen står man där i skiten & undrar vad som gick fel.. Ni.. Det va ni som gick fel.. Inte alla ni, men väl utpekade personer som jag en gång i tiden såg som mina vänner. Så sjukt naiv, trodde verkligen att ni skulle hålla era löften, trodde inte ni skulle vända er om & blunda.. F***N tar er ska ni se. Hoppas ni läser detta & känner er träffade & gör ni det så vet ni vilka ni är.
Nog med ilska nu. Ska uppdatera er lite...(BLANKT)... Inte så mycket som har hänt =S
Brorsan har äntligen fått sin speldator, greaaaat! Spoiled little brat =P Vi lura han idag, sa att den inte kommer förän på måndag, men jag hade redan hämtat den & ställt den på hans NYA skrivbord, bredvid stod hans NYA skrivbordsstol.. Brat!
När han kom hem helt besviken & förstörd så gick han in i sitt rum, kom ut igen & lotsades svimma. Tror han var glad..?..
Mötte upp mamma i Gallerian idag, mitt mineralpuderfoundation hade tagit slut & jag va desperat efter nytt, måste ju ha mitt ansikte på mig när jag går ut. Men denna gången köpte jag inte Loréal, utan jag körde på ID's Bare minerals matte foundation, golden medium. Köpte även till borsten som hon rekomenderade. Dyrt men sååå värt... Bye bye allt annat smink detta är min nya kärlek. Köpte även till en spray cleaner for M-U brushes. Gjorde mig på ett lite gladare humör. Sjukt hur att bli en aning fattigare kan göra en så lycklig.
 Nu ska jag snart iväg till ÖBK & jobba lite. Örebroandan från 20:00- 24:00, alla är välkomna till att träna =) 
Ciao! 

Kisses & Hugs //Frazy 






Nada

Hej!
Har varit en seg dag idag, skulle ha spenderat den på att plugga men det blev inte så.. Åkte in till stan för ett snabbt möte med "Twinky", sen till gymmet, det va då jag upptäckte att mitt speciella armband var borta. Har letat men har fortfarande inte hittat den. Är så besviken på mig själv för att ha tappat bort den. Ne nu orkar jag inte mer.. Ciao

Kisses & Hugs //Frazy




Min räddande ängel

Gårdags kvällen va ju för rolig, va hemma hos Khalat på hans 26 års dag & fira han.. Grattis!! Så många skämt som tog död på mig igår alltså, Dosti: Sätt på den där låten kick me, i like you =P Hahahahahaha!! Fick fler magrutor än Arnold Schwarzenegger igår, garva så mycket! Efter tårta, vattenpipa & massa skratt så var det dags att gå hem, bokstavligen så gick jag & Mersiha från Oxhagen till Rosta kl 2 på natten, jag hade inte mitt bankkort så vi kunde inte ta taxi, de flesta hade druckit, resten vet jag inte & Mersihas kort gick inte att betala i taxin med. När vi står där & försöker lista ut hur jag ska ta mig hem till Adolfsberg, helt lost & hopplösa står vi i minusgrader, ser en taxi & beslutar mig för att se hur mycket han tar till A-berg. När taxin stannar så var det som ett ljus som lös upp framför mina ögon, DET VA ISMAIL! Av alla ställen han kunde ha varit på den natten så var han rakt framför ögonen på mig, en ängel! Han sa: Vänta här, ska bara ta en körning så kommer jag & hämtar dig sen. And he did! Dagens ROS till Ismail!

Vakna av ett sms från älskade Mehnaz, ska iväg & fika med henne om en timma. Saknat henne & min andra, andra hälft Bafrin, min tredje andra hälft Faya är tyvärr för långt borta =(
Ska bli jätteroligt & träffa henne igen, vädret kan ju inte bli bättre så självklart så ska vi ta & gå in till stan, just like in the ol'days.

Newroz Mobareka (felstavat?) Till alla Kurder & andra mellanöstare som firar Nyår idag.

Kisses & Hugs //Frazy




The & Wafers

Fortfarande lika road av min förkyldning, NOT! Börjar tröttna lite på den, det var roligt från en början, NOT! Ne men ärligt talat så tyckte jag att det var dags att bli frisk med hjälp av en hemma kur som jag kom på själv nu nu nu, den heter The & Wafers mot förkyldning!
Den är skräp, den hjälpte inte, vart nästan värre =S Kanske ska heta The & Wafers, om du vill stanna hemma från skolan *en superglad pojke som blinkar i slutet av reklamen*.
Måste ju bli frisk till helgen, annars blire att man måste ställa in alla planer, OJ! Va viktig man lät där.. Höhöhö! Tror det är Wafersen som talar nu, tyckte att de såg lite mysko ut, nästan som "hembakade brownies"..
Ne jag skoja bara, har aldrig smakat "brownies", polisen om ni läser detta så vet jag inte ens vad det innebär =)
Nu räcker det med allt skitsnack.
Wille bounce - pellefant mannen lyssnar jag på nu, det va inte länge sen man hörde den =P

Kisses & Hugs //Frazy




Årsmöte

Hej alla!
Vet att jag inte alls är bra på att skriva så ofta, så ni får en snabb flashback på de senaste dagarna.  
Lördag va kul, kom två nya tjejer som ville träna i min grupp, ALLA är välkomna..Fast bara tjejer. senare på dagen så blev det mys med Mersiha & Loris hemma hos Loris, tyvärr så va Mersiha tvungen att lämna oss. Loris & jag spendera resten av kvällen på att prata om allt & inget, hon bjöd på Brie ost, kex & vindruvor, men efter ett tag så kände vi att det skulle sitta bra med lite mat oxå, så vi stack till ICA, kom hem, tillaga maten & åt, det smakade mycket bra. Efter att ha myst klart körde Loris hem mig, tack gumman! Sedan var det bara att sova.
Lyckades försova mig på söndan'. Skulle iväg på ett årsmöte på ÖBK, men jag hann i sista minut =).. Under årsmötet gick vi igenom himmel & jord, sedan fick alla boxare som gjort bra ifrån sig priser, samt tränare, dommare & andra som gjort en insats på klubben. Själv så fick jag en fin liten pokal & massa fina ord från Kamran =). Måndag va det lite skola & träning, träffa Hadil & sen så blev jag sjuk från ingenstans på kvällen, sjukt snabbt gick det. Tisdag var det seminarie & sedan hem för att göra sig i ordning för den fina middan' Lejla hade lagat =) Det var en sjukt kul kväll & natt, massa skratt & annat onämnbart =P. Eftersom jag inte sov så mycket inatt för olika anledningar så kände jag att jag inte riktigt orkade med skola & sen jobba hela kvällen så jag stanna hemma från föreläsningen & sov i förhoppning om att min förkyldning skulle ge sig till kvällen då jag jobba, men det va ju lite för mycket begärt tyckte dom, är nästan värre nu. Kanske är det ett straff från de högre makterna. Who knows? Som ni märker så flyter livet på i sin sega takt.
Ha det bra!
Kisses & Hugs // Frazy 




New shoes

Hellow!
Tänker på Beyonce's låt new shoes, köpte ett par nya kängor idag när jag va i Gallerian med "köttbullen". Stackaren fick stå ut med mig i affärer under en heeeel timma =P (or less). Ne men ärligt så var det jättegulligt av "köttbullen" att följa med mig dit, hade kul idag. Va även i skolan, BK & handla med Mersiha.. Tycker om dagar då jag har mycket på g. Yeeeey!
Nu till något helt annat, gick på filmen Rango igår....(no comments).... ne men ärligt så va den inte så bra som det pratas om, säkert superrolig för de små barnen, NOT! Stackars unge i salongen klättra på sin mamma för att han va nära på att skita ner sig när den stora stygga ormen kom =P HAHAHA! Orkar inte ibland... Det finns säkert massa folk där ute i världen som tycker om den filmen, synd att jag inte kunde vara en av dom.  Hmn! Kul att man sitter & lyssnar på I want to make u sweat med UB40, helt random låt. Efter filmen blev det Subway, bad de gröpa ur mitt bröd för att jag inte vill äta massa onödig deg men fick lite mysko blickar av hon i disken & min kompanjon =o
Kisses & Hugs //Frazy 




Elchock

Hej =D
Måste bara få berätta om dagens accomplishment. Sen igår så har jag försökt att fixa ett vägguttag som varit sönder ett bra tag nu, det va mer skador på det än vad jag trott så jag fick byta hela skiten. Jaaa men fråga hur det gick!! Efter 2 elchokar & 4 säkringar som gått så gav jag upp, tänkte att jag går till clas ohlsson & frågar dom när jag ändå skulle till Gallerian med Limou, lunch, affärer & fika, vilket var fööör mysigt, tack för idag gumman! Well svaret blev att de inte kunde berätta hur man gör utifall det skulle bli något fel.. JAHA!!! Vaf****n skulle jag göra nu? Så envis som jag är så gav jag mig på projektet igen & under ett samtal med lilla "köttbullen" så lös det en lampa över mitt huvud.. JAG KOM PÅ DET HEEELT SJÄLV!! Screw varningen om att anlita en elektriker, anlita Frazy så går allt bra ska ni se=P Resten av dagen har jag spenderat på mitt andra hem, ÖBK med min bror & andra fina människor. 
 Nej nu ska jag ta & bränna lite skivor till bilen samt klubben. 

Kisses & Hugs //Frazy 


Här är mitt fina uttag =D




Lycka till ÖBK boxare!!

Hej alla!
Jag har nu inte skrivit på en hel vecka.. Har varit lite upptagen med en massa möten, vänner & skolan, framför allt så har jag spenderat en del tid i BK, min lille bror har börjat med hårdträning han med så jag är glad =D.
Måste bara berätta att igår så var jag och några vänner & såg Sanctum 3D, JAG tyckte att den var bra..De andra var inte lika glada över filmen men det gör inget =P Jag skulle kunna säga att ni måste se den & massa men det skulle nog inte vara så bra, alla tycker olika, vilket jag verkligen la märke till igår hahaha, tror jag va en av få som verkligen tyckte om den. Enough about that. Snart ska man iväg & jobba igen, ska bli så skönt när lönen kommer. Behövs verkligen lite extra cash i kassan. KLIRR!! 
Jag vill även önska alla från ÖBK som ska gå match idag i Halmstad lycka till & kom hem med bara guld. Vet att ni är de bästa & kommer att klara det galant =D
Ha en underbar dag. 

Kisses & Hugs //Frazy 






»Namn: Frazy
ȁlder: 24

»Om mig: I am me and noone else