Hahahahahahaha!!

Hon måste skoja alltså!
Hahaha kolla in en bruds blogg, en som jag tittat på tidigare, vill hålla hennes namn hemligt, elakt annars..
Hon den här tjejen sitter och skriver om olika produkter, en skönhetsblogg dvs. denna tjejen sitter & förolämpar märken som hon påstår sig ha provat, hon sitter & skriver hur dålig produkten är & att folk inte ska köpa den för att den inte funkar.. OMGoodness! Om hon nu ska ha en skönhetsblogg så kanske hon ska veta vad det är hon skriver om, hallooo!! Vilken idiot som helst fattar väl att alla produkter inte passar alla, hur kan hon sitta & snacka skit om märket och säga till folk att de rent av suger. Ufft vilken ignorant människa, du skulle passa bra inne i BBr huset. Som sagt så tror hon att alla produkter som är dåliga för hennes hy eller hår är dåliga för alla andra. Har hon hört talas om hudtyper & hårkvalitet? Oki om hon skulle jämföra H&M's puder med Id's puder, jaaa då vet man att H&M inte mäter sig med den, men hon tar hyffsat bra produkter.. Om du ska skriva om skönhetsprodukter snälla lilla du, så kan du iaf skriva att det inte passa dig & att den inte riktigt vad du hade väntat dig. Inte skriva att den suger för alla & att ingen ska köpa den.. Hahahahaha var bara illa tvungen att avreagera mig =D

In my speakers right now.. Q ft. Matic- sleezy Girl
Ciao!! //Frazy




Stress Fredag

Tjennah!
Dagen börja med ett stort suck när jag skulle upp i morse, skulle sitta bra med att få fortsätta sova. Det blev skola, Ö&B, träning, Lidl till mamma, Willys, tanka bilen, skriva uppgift, skicka in & nu är det dags för att göra sig i orning, ska ta & fika med en vän =P ikväll. Kommer att bli kul, ska se om Mersiha vill med på dubbel Date, om inte så blir det bara en singel Date för min del. Jag överlever nog ;)
Har ju inte skrivit dagens visdoms ord idag.. Satt & tänkte på en sak för bara en stund sedan, det gick såhär:
Is it shame on me for believing you, or should it be shame on you for fooling me?.. Vem är det egentligen man ska skylla på, det är ju alltid lättast och peka finger, men jag har börjat peka fingret mot mig själv för att kunna förstå dig bättre. För vem är jag som ska dömma dig & varför ska du dömma mig? Är det för att vi är så rädda för verkligheten & sanningen..  Dagens filosofi =P

Ha en trevlig fredags kväll nu, vet att jag ska ha mitt fredags mys..

Kisses & Hugs //Frazy




B- day fun

Hej alla!
Kom precis hem från en underbar middag & vin kväll med tjejerna.. Kan inte ha varit roligare =)
Zandra & Linette fyller år om bara 2 dagar nu så vi hade en skön myskväll ihop med Louise & Lejla. Agan kom hem efter ett tag då han hängde på i spelet vi roa oss med.
De bjöd på en underbart god middag med en smarrig efterrätt.. Vi kolla även in i big brother huset en stund, haha de vet verkligen hur man skämmer ut sig i TV. Hmm, kanske man ska sätta ihop en egen reality show & se hur många som kommer söka in till den, verkar vara flera tusen människor där ute som bara längtar efter 5 min i rampljuset, skulle ju tjäna massa på de stackars ignoranta folket. Men men, tillbaka till kvällen. Jag fick även en present ifrån mina små töser, ska få bowla & äta middag ihop med dom, Massa kärlek till dom!
För övrigt så har min dag sett ut som vanligt med skola & gym.
Kolla in bilderna från kvällens händelser =)

Födelsedags tjejerna, Linette & Zandra


Lollo & Lejla i väntan på maten =p


Jag vänta oxå på mat =D


Mmmhh Yummy!


Inne i spelet & Big brother.. =S

Ha en swell natt
Kisses & Hugs //Frazy





Oh my gosh

Frustrerad till max! Ena sekunden har man ett leende på läpparna med inga problem i världen & andra sekunden så måste man ringa det där f*****g samtalet & känna hur ilskan bara växer inom en. Varför kan dom inte använda hjärnan för? Varför är de så dumb?! Skit i det nu, min dag har varit bra idag, har shoppat igen, lite skamsen men glad.. Haha! Var innte på Gallerian med Mersiha & Loris, Purchased 2 par jeans & en tunika, så jag är nöjd. Mina små töser köpte oxå lite grejer till sig själva. Jag lovade Johan & Oskar (Oscar?) inne på Siba att skriva om dom på min blogg & ge dom dagens ros som tack för all hjälp inne på Siba vid köpet av Mersihas nya data. Så TACK Johan & Oskar =D Innan dagens höjdpunkt så var vi hemma hos Mersiha & tog det lugnt med brie ost & kex som Loris hade tagit med sig som fika.. Mums =P 

Million Stylez- Brighter day flowing through my speakers..

Kisses & Hugs //Frazy 




Skadestånd?

Igår på jobbet så slira jag lite & sedan föll jag ganska hårt med cykeln, fick lite skador på benet, knät, armen & handen, med skador så menar jag blåmärken & ett 4 mm brett sår på benet. Ska begära skadestånd för mina blåmärken..undra om det ens går? =P Ne jag driver bara, man att jag ramla är sant, dagdrömde säkert om Tyson Beckford igen.. Haha! Enough with the lame jokes. Tillbaka till verkligheten, är kräkfärdig av mätthet, fattar inte varför jag åt så mycket =S kanske är det för att jag ska börja på Frazys Diet Plan imorrn, ska se om jag lyckas gå ner 4 kg på 3 veckor, funkar det så lägger jag upp schemat som jag själv skapat så kan ni andra som vill ha bikinibodies oxå leka med den(Inte för att ni behöver, är vackra som ni är). Man måste mäta hela sin kropp innan man börjar, även notera sin nuvarande vikt. Man bygger ju muskler på gymmet så det syns mer på måttbandet än på vikten. Önska mig lycka till!
Jag fick tillbaka min mapp med alla mina bilder, låtar & filmer mm. när jag var i Gbg förra veckan så jag sitter & lyssnar på min gamla musik.. Fattar inte vad som hänt med dagens musik, det känns så själlös. Just nu lyssnar jag på Ludacris- growing pains, one of the best songs ever. Ska dra & ha lite skoj nu.

Ha det bra =)

Kisses & Hugs //Frazy




QUOTE OF THE DAY

Today's mistake will be tomorrow's knowledge...




Men så var det inte..

Hey!
Igår kväll satt jag o skrev ett inlägg om hur irriterad jag var o förklara vad det var som hänt mig. Efter att ha suttit i ca 30 min så stänger internet av sig o ALLT försvinner, kunne inte fatta att allt bara försvann så jag gav upp, gick o la mig! Vi kör en snabb förklaring av gårdagen.. Jobba hela dan, åkte till min vän som hade bakat en fin paj/kaka till mig(se bilden nedan).. Supergod va den oxå. Sedan tog vi o rusa ner till gallerian för att köpa henne en ny mob, vi fick även gratisprylar.. Fick en ny sladdlös handsfree till min mob. o hon fick någon slags väska till mobilen av han. Han tyckte väl att vi var sååååå charmiga =P
Går in till afären där jag köpt mina jeggins veckan innan, tänkte returna dom för att de hade förstörts efter bara en användning. butikschefen förolämpa mig genom att påpeka att jag hade hämtat en annan byxa o försökt få nya eller pengar för dom =S Vah?! Neee lilla du, 180 kr!! Är varken fattig eller missbrukare så jag överlever nog utan dina 180 kr! Efter en lång fight med henne åkte vi hem där jag hitta min lilla lapp som bevis. Idag efter föreläsningen så åkte jag dit med lappen, kvittot o jegginsen. Visade henne att det var de som gjort fel, skällde lite på henne, fick henne att be om ursäkt för anklagelserna o fick tillbaka mina pengar som jag egentligen inte ville ha tillbaka, ville bara att hon skulle fatta hur fel det var av henne. Nu ska jag ta och sova, en lång dag har jag framför mig imorrn.

Kisses & Hugs //Frazy
   
Hadils B-day Pie that she made for me =D




Tillbaka till lillstaden..

Godmorgon!
Igår kväll kom jag tillbaka till denna staden igen, hade det väldigt trevligt i Gbg, Fint umgänge & roliga aktiviteter. Firade både min födelsedag & alla<3 dag där. Fick passa på att springa lite ärenden också, har ju kvar adressen där så allt skickas dit. Gick till banken för att fixa ett bank kort som jag inte haft på x- antal månader. Fick den på posten dagen efter, that is what I call fast. På tal om posten! Jag skulle hämta ut ett paket som de sa skulle skickas ut den 13:e, long story short.. efter många samtal & problem så fick jag inte ut paketet, med det gick bra, mina kära vänner ska hjälpa mig få ut paketet & skicka det till mig. Pussar till dom. På min födelsedag så gjorde vi inte så mycket, fick umgås med mina kära vänner & dricka lite vin så det var mysigt. Fick även en E- Book i b-day present av Oni =) Han tyckte det skulle underlätta för mig i mina studier, att inte behöva bära runt på en stor data. Så fin och omtänksam <3<3..  Nästa dag var vi ute och bowla och åt gott och sedan var det movie night hemma på valentines day =). Känns lite jobbigt att åka där ifrån varje gång. Men that's life ain'it?  Idag äre skolan som gäller, blir massa plugg & träning, har inte gymmat på 3 dagar & det känns inte bra, längtar =)

Ha en swell dag ;P

Kisses & Hugs //Frazy




Shulluluuuluu

Wow vilken dag det varit idag.. Har varit superseeeeg och tvingat mig själv till att göra saker. Tjejerna på boxningsklubben fick mig till ett lite gladare humör, störtsköna brudar är dom. Körde lite egen träning oxå, skönskönt! Nu är det dags för tvätt och annat som ska fixas innan jag åker till Göteborg imorrn för att fira min födelsedag och  gå på lite möten och annat.. Med det är imorrn, idag/snart ska jag bege mig hem till Mersiha till hennes nya lägenhet.

Detta är hennes lägenhet första dagen då vi bar upp allt till 4:e våningen.. Imorrn blir det slutresultatet

Kisses & Hugs //Frazy




Shop till' u drop..

Neee riktigt så var det ju inte..
Jag har lite uppdateringar att göra, har inte skrivit på 2 hela dagar nu. I förrigår fick jag mig en helt underbar överraskning. Den natten/morgonen hade jag lyckats slå i min näsa i väggen(fråga inte hur/varför=S) så hårt så att jag trodde den var bruten, sedan när jag väl lyckats somna om så försover jag mig på morgonen, i min stress så skadar jag fingret och häller ut the på min mobil, inte nog med det så fick jag stå och skrapa bilen oxå. Ufft!!   Efter att jag hade varit på stan med Mersiha och sedan åkt ner till ÖBK för att få min dagliga träning så kom jag hem och hitta ett kuvert på min byro, eftersom jag inte har min adress i Örebro så blev jag lite, huh?! När jag öppna kuvertet så såg jag att jag fått ett presentkort av lilla "Fuben". Han hade skickat mig en tidig födelsedags present, aawww! Det gjorde min dag =) 
Igår så var det jobb som gällde. Så klart att det ska snöa nu när jag ska börja jobba, yeeey! 
Dagens aktivitet var Gallerian med Mersiha, vi åkte dit och spendera lite cash. Köpte mig en oversized en beige och en creme färgad och ett par mörkblåa... --->



Supersimpelt och bra att ha =)

Köpte även lösögonfransar till min B-Day, tänkte prova de halva som man bara sätter på yttre sidan av ögonlocket, skapar större och mer mandelformade ögon. I Like! Hoppas det blir bra, är ju van vid singlarna..

Så detta va min lilla uppdatering..

Kisses & Hugs //Frazy




Frazy did it =)














Ojojoj vilken dag det har varit idag. Vakna tidigt och fick mig en morgon workout, och med det mer jag att skyffla bort massa blötsnö från bilen, inte roligt! Sen så hamna jag bakom en snigel i trafiken, inte nog med att jag hade 15 min på mig innan tentan börja, man hamnar bakom alla bilar som kör extra sakta. Ufft!! Efter att ha gjort det jag kunnat så sätter jag mig i bilen igen och börjar köra, då kommer man så klart på att man glömt göra en av uppgifterna.. SUPER!! men nu ska vi inte klaga för mycket =) Gårdagen va ju bara fööör underbar, fick resultatet för hemtentan. Yes i passed, thank you very much. Så har man blivit inskriven på jobbet så det är ett till plus. Ska iväg till gymmet strax.

 Kisses & Hugs //Frazy



Wale - Diary

See all i wanna do is be relevant,
Just tell me that i ever meant anything more,
That you could ever see me and you in another light,
But its like the dark women indoors
in the darkest nights by the wrong man,
see all of them have made you incapable of a first impression,
what it do is i channel my aggression with no cable or antenna,
Just intentions to impress you if capable,
Hoping that the material possesions can materialise to a better you,
Cars, nothing i drive can drive you out of this state of mind,
For such an ugly picture and,
Money, nothing i buy can buy more time for your ears
to tell your heart to listen to it,
Diamonds, a girls best frienf is what they say but
believe me with the right allegience shorty you gonna shine anyways,
and everyday that goes by is a couple more lines in her diary,
the day before is better than the present,
so anyone presented in her presence is doing these life sentences,
theres no key for release,
no reason to be around,
her minds in the clouds,
she writes it all down,
in her diary,


http://www.youtube.com/watch?v=jfmiKmUlx6Q&NR=1




I think I need to love some..

Satt på FB utav ren utråkan och came about denna låten, T hade lagt upp den med citat från låten och kände att jag var tvungen att lyssna på den. So I did. Den va bra, känner att man kanske kan känna igen sig i den, antingen i tjejn eller i killen. Satte på högtalarna och lyssna precis klart igenom låten och blev lite blown.. Skönt beat och text som säger något, inte mycket men något.

Lyssna!!




Oh NO!

Idag är det sista dagen för min söta syster & hennes man i Sverige, de ska tillbaka till Ungern & tillbaka till studierna. Kommer bli tomt här utan dom =(.. So long my sister, so long my friend.. Det värsta är att de fortfarande ligger & sover så jag hinner inte se dem för att säga Au revoir innan jag ska iväg till ÖBK för att träna tjejerna. På tal om det, måste åka buss dit idag för att min pappa ska iväg på den första teorin i segelflyg. Det han fick av oss i 50 års present, Good luck, pull a leg, eller är det break a leg.. haha! Så buss blire'. Men det värsta är att jag har lovat tjejerna en stenhård träning idag, tror nog att det blir jag som blir mer lidande efter det passet =P 
Senare är det party party! Min kära lilla kusin Jennifer har sitt lilla kalas idag så det blir snabbt hem för att fixa sig lite innan festen. Bäst av allt kommer vara att jag får träffa min älskade gullefjun Mehnaz & Bafrin. 
  Enough Said!

Kisses & Hugs //Frazy




Tonight I'm loving you ;-)



Mmmmhh Yummy Enrique



Woop woop!!

Oh happy day.. oooh happy daaaay!
Yes! Yes! och Yes! Idag när jag o Liza satt och "plugga" så fick jag ett samtal av en arbetsplats som jag jobbat på i mina unga dar =P.. Well ängeln i luren sa att jag kunde komma in nästa vecka och skriva in mig =DD Yeeey nu har jag mitt älskade jobb som tränare på ÖBK och ett annat jobb där pengarna rullar in ifrån.
Efter dagens glada nyhet så åkte jag iväg till klubben för min dagliga dos av träning, kändes nice.
Nej nog med skitsnack, ska ta o göra mig fin för kvällens sällskap. Sköt om er och ha en underbar fredag. 

                                      Kisses & hugs //Frazy                             




Trevligt va det..

Hej alla!
Dagen börja med att åka till Hallsberg för att träffa min kära vän Hadil. Hade inte sett henne på åratal kändes det som så det blev inget annat än ren glädje att få se henne igen. Sedan blev det hämfärd för lite extra bränsle inför träningspasset. Jag erövra mina egna gränser på löpbandet och det kändes superb =) Fit ska man va inför sommaren, Yes?! Kul att man äntligen lyckats komma igång med den "hälsosamma" vardagen. 
Hmm vad hände mer idag? Skulle ha pluggat men lyckades smita undan det med lite ursäkter, ni vet hur det kan bli ibland =P eller så är det bara jag som är extra lat, as usual.
Har även pratat lite skit i telen med monsieur Credo, för rolig kille alltså. Han är verkligen en pärla. Får inte heller glömma mitt stjärnskott Fiori som alltid är lika uppiggande att prata med, vi planera lite inför min födelsedag, då jag ska ner till mitt lilla Göteborg och mina små älsklingar där. Delvis pga. dem och andra delen är pga. möten och annat tråk. Men vi tar en sak i taget.
Well det var min dag det, en mysdag.

Kisses and hugs // Frazy




Value

I am me..
This is me and if u dont value me then i cant value you
I have shown you the real me and the me that you'll get
I have put a great value on you and your love, where's my?
I am me and this is the only me I can be, so em I enough?
I have given you my all, and if you cant put value on me then who are you?

If you dont value me and my love then I can not put any value on your love
All I see is pain and suffering, disapointment and disrespect, broken hearts
I am me, and if you dont value me and my love then I cant give you more of my
So tell me, do you value me? Cuz if u do then I must be blind. I put great value on you
Where's my?

I saw you, I saw me, I saw us, now I'm blind, I cant see anymore
I want love and understanding
You gave me a broken heart.

I'm blind, I'm walking around, lead me or leave me to walk away...






»Namn: Frazy
ȁlder: 24

»Om mig: I am me and noone else